Ești tânăr și practici sportul? Participă la „Cahul Maraton 2018 – „Tinerii pentru un mod sănătos de viață”

Maraton-Ungheni-555-8-1

Pe 27 mai, pe străzile centrale ale mun. Cahul, se va desfășura maratonul național de alergare „Cahul Maraton 2018 cu genericul „Tinerii pentru un mod sănătos de viață”. Cahulenii, dar și doritorii din întreaga țară sunt invitați să participe la o cursă de alergare pe un traseu de 10 km.

Evenimentul are drept scop promovarea mișcării, a alergatului și a modului sănătos viață în rândul tinerilor. Totodată, organizatorii mizează pe implicarea comunității și îndeamnă cetățenii să practice sportul și să se bucure de beneficiile acestuia.

Participarea la cursă este gratuită, însă participanții trebuie să se înscrie prealabil pentru a se regăsi printre cei 300 de alergători.

Participanții Cahul Maraton vor primi echipament de start, care va include un tricou, număr de participare și apă. Cei care vor trece linia de finiș vor fi premiați, anunță dincahul.md.

Activitate este organizată de către A.O. „Perspectiva” în parteneriat cu organizația „Sporter”, în colaborare cu Primăria Municipiului Cahul, prin intermediul Programului „Cahul-Capitala Tineretului 2018″, organizat și finanțat de către Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente