/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

1.500 de dolari pentru un trol care e gata să vorbească. Pentru ce informații ai putea fi răsplătit

missing
17 mai 2018, ora 07:10

De asemenea, pe parcurs aceștia au concluzionat că există și alte informații ce sunt dosite, față de care fermele de trolli par secundare. De aceea, au decis să folosească acești bani și pentru următoarele informații:

„Raportul Kroll – 2 needitat. Raportul Kroll – 1 a fost publicat pe blogul personal al lui Andrian Candu. Raportul Kroll – 2 a fost editat. Deși există unele informații utile, informația cu privire la numele unor persoane concrete a fost scoasă din raport. Asta a fost făcut nu atât cu scopul de a nu „încurca anchetei”, cât de a mușamaliza în continuare investigația. Publicarea numelor ar pune presiune pe instituții ca acestea să acționeze, motiv din care numele persoanelor implicate au fost omise. Încurajăm oamenii care au acces la acest document să facă un lucru bun, să ni-l dea să îl publicăm, iar în schimb oferim și o mică recompensă,” menționează aceștia.

„Înregistrări de la ședințe de partid unde se dau indicații ilegale, se discută despre abuzarea aparatului administrativ, distribuire de fonduri din bugetul de stat pe criterii politice, donații fictive, orice. Informație despre campania locală din Chișinău și Bălți”, mai adaugă aceștia.

Pentru moment, pun pauză campania de colectare de fonduri. „Îndemnăm persoanele care au acces la informația pe care o căutăm să facă un lucru bun în numele societății. Tăinuirea ilegalităților și ascunderea adevărului despre acestea ne face complici pe toți,” conchid aceștia.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram