/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

/FOTO/ Un moldovean, simpatizant al grupării teroriste ISIS, condamnat la 18 ani de închisoare la Moscova

missing
16 mai 2018, ora 17:49

Cei patru bărbați și-ar fi pus planul la cale într-un apartament din Moscova în care forțele de ordine au identificat arme de foc, muniții și explozive.

În timpul interogatoriului, unul dintre suspecți a menționat că nu știe pentru ce a fost reținut și neagă că ar face parte din gruparea Stat Islamic.

Doar moldoveanul a conlucrat cu anchetatorii și le-a declarat că a cumpărat arme pentru o persoană numită Mohamed, pe care l-ar fi cunoscut prin intermediul unei rețele de socializare.

În urma investigațiilor s-a stabili că toți suspecții au fost instruiți în lagărele grupării Stat Islamic, iar atacurile ar fi fost pregătite la ordinul direct al emisarului organizațiilor teroriste SI din Turcia.

Foto: 360tv.ru

Foto: 360tv.ru

Foto: 360tv.ru

Foto: 360tv.ru

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram