15:46:31 29.03.2024
Stiri

Un cetățean al R. Moldova, anunțat în CĂUTARE de autoritățile din Austria, a trecut ca prin unt de Vama Leușeni: A fost capturat de polițiștii de frontieră de la Albița

Social 16.05.2018 14:19 Vizualizări1233 Autor: Ziarul National
Un cetățean al R. Moldova, anunțat în CĂUTARE de autoritățile din Austria, a trecut ca prin unt de Vama Leușeni: A fost capturat de polițiștii de frontieră de la Albița
Poză simbol


Ion B., un cetățean moldovean de 39 de ani, a fost reținut ieri-seară la punctul de trecere a frontierei Albița de către polițiștii de frontieră din România, acesta fiind urmărit internațional.

Pe numele acestuia era emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare şi predare sau extrădare emis de autorităţile din Austria, moldoveanul fiind bănuit de infracțiuni contra patrimoniului în acest stat.

Bărbatul era pasager într-un microbuz, când poliţiştii de frontieră din România au constatat că pe numele lui era emisă o alertă de către autorităţile din Austria de punere în aplicare a unui mandat de arestare şi predare sau extrădare. Cu toate acestea, moldoveanul scăpase fără probleme în punctul de trecere a frontierei de la Leușeni.

Persoana a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a I.P.J. Vaslui.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre u...

25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md