/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone, reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski

Raport CJI: TV8 continuă să reflecte echilibrat și obiectiv campania electorală

missing
16 mai 2018, ora 11:47

„În marea majoritate a cazurilor, postul de televiziune TV 8 a reflectat obiectiv subiectele electorale, tonalitatea fiind neutră, faptele au fost separate de opinie şi nu au existat elemente care ar indica asupra simpatiei sau antipatiei postului faţă de un candidat sau altul”, se menționează în raportul CJI.

Monitorizarea arată că în știrile cu caracter electoral reporterii TV8 au avut un limbaj corect și neutru și nu au fost identificate manipulări prin imagini sau tertipuri de montaj. Mai mult decât atât, postul nostru de televiziune a asigurat pluralismul de opinie și diversitatea surselor.

Centrul pentru Jurnalism Independent își propune ca, prin aceste rapoarte, să informeze publicul cu privire la comportamentul mass-media în campania electorală și accesul concurenților electorali la mass-media.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram