/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/FOTO/ Nuntă la TV8! Fotografii de la eveniment

missing
15 mai 2018, ora 16:40

Cunoscutul analist și fost diplomat, Andrei Popov, s-a recăsătorit astăzi. Anunțul a fost făcut chiar de Popov, care a plasat câteva fotografii de la eveniment pe o rețea de socializare. Soția lui Andrei Popov este Irina Brusnițina.

Evenimentul s-a desfășurat într-un cerc restrâns. Mirii au invitat la ceremonie alături doar prietenii apropiați. Printre aceștia s-a numărat și prezentatoarea Natalia Morari.

Andrei Popov a mai fost căsătorit, dar a divorțat acum câțiva ani. Din prima căsnicie Popov are doi copii.

Andrei Popov este fost adjunct al ministrului de Externe, iar actualmente Președintele Institutului pentru Inițiative Strategice (IPIS). Popov a fost deputat în Parlamentul Moldovei, secretar la Ambasada Republicii Moldova în Statele Unite ale Americii, cu sediul la Washington, a activat în calitate de șef de direcție la Ministerul Afacerilor Externe etc. Acesta provine dintr-o familie de diplomați, tatăl său fiind fostul ministru de externe al Republicii Moldova, Mihai Popov.

Foto: TV8

Foto: Facebook/Andrei Popov

Foto: Facebook/Andrei Popov

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram