/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Sute de mii de lei pentru temelia gardului turnată în jurul Parlamentului

missing
15 mai 2018, ora 13:55

„Cele mai scumpe parcări din R. Moldova sunt pentru deputați! După ce au fost inițiate lucrările și s-au cheltuit aproape 400 000 lei pentru fundația unui gard de protecție al Parlamentului, planurile s-au schimbat și cei de la Ministerul Economiei și Infrastructurii au decis sa demoleze fundația și să mai amenajeze încă câteva parcări”, a scris deputata pe pagina sa de Facebook.

Menționăm că după ce în toamna acestui an a început turnarea temeliei pentru gardul din jurul Parlamentului, recent, muncitorii au demolat o parte a acestuia pentru a amenaja o parcare. Potrivit ministerului, cheltuielile pentru demolarea temeliei sunt suportate din contul antreprenorului care execută lucrările de construcție a gardului.

Construcția gardului a început în luna noiembrie 2017. Gardul urma să aibă o înălțime de 2,5 metri și o lungime de 240 de metri, iar costurile ar depăși 5 milioane de lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram