Sloganul complexului polivalent Arena Chișinău va fi ”INSPIRĂ GENERAȚII”

Sloganul viitorului complex polivalent Arena Chișinău va fi ”INSPIRĂ GENERAȚII”. Acesta a fost selectat, astăzi, de către un juriu prezidat de președintele Parlamentului Andrian Candu.

Sloganul ”INSPIRĂ GENERAȚII” a fost propus de internautul Dumitru Rău  și a fost votat de juriu și comunitatea Facebook.

Alte două slogane”Creat pentru generații”  de Daniel Hacina  și ”Cale aspre victorie” de Dragoș Galbur s-au clasat pe locurile doi și trei.

Premianții locurilor 1 și 2 s-au ales cu câte un telefon performant, iar pentru locul 3 a fost acordată o tabletă.  Toți finaliștii au primit diplome de gradul trei din partea Parlamentului Republicii Moldova pentru poziție civică activă și contribuție la proiectul de importanță națională.

Andrian Candu a menționat că arena polivalentă va oferi spații de antrenamente conform standardelor internaționale, inclusiv pentru sportivii de performanță, va crea un spațiu de valorificare a potențialului tinerilor, va cuprinde spații de agrement pentru copii.

”Sunt bucuros că oamenii s-au implicat în desemnarea sloganului pentru prima arenă polivalentă din țară. Sloganul selectat va fi amplasat la intrarea în complexul polivalent, construcția căreia, actualmente se află la faza de primire a ofertelor din partea investitorilor”, a spus speakerul, menționând că și alte slogane își vor găsi locul în viitoarea sală polivalentă.

Sloganul pentru Arena Chișinău a fost selectat la prima etapă de internauți din peste 200 de versiuni propuse de tinerii care au răspuns invitației de a se implica în concurs.

Astăzi, autorii sloganelor cu cele mai multe aprecieri au venit în fața juriului, prezidat de Andrian Candu. Din juriu au mai făcut parte  Ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, Ministrul Educației, Culturii și Cercetării, Monica Babuc, specialist în PR Vitalie Condrațchi, Alexandru Stratan, vicepreşedintele Federaţiei de Volei și Alex Calancea, basist, producător.

Chișinău Arena este prima sala polivalentă din Moldova. Proiectul va fi realizat prin parteneriat public-privat. Investitorul urmează să fie identificat în urma concursului public.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.