/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/SONDAJ/ Doar trei partide ar accede în Parlament dacă duminica viitoare ar fi alegeri. Care sunt acestea

14 mai 2018, ora 16:27

Pentru Platforma Demnitate și Adevăr ar vota 5% dintre cetățeni, iar comuniștii și partidul Șor ar acumula doar 4% dintre voturi.

Același sondaj arată că 14% dintre respondenții la sondaj nu ar vota, iar 17% dintre cetățeni nu știu pentru ce partid și-ar da votul.

Barometrul Opiniei Publice mai relevă faptul că 71% dintre cetățeni nu au încredere în Partidul Liberal, 68% nu cred în Partidul Nostru, iar 64% dintre respondenți nu au încredere în Partidul Unității Naționale. De cealaltă parte, de cea mai mare încredere se bucură socialiștii și Partidul Acțiune și Solidaritate.

Barometrul Opiniei Publice a fost realizat pe un eșantion de 1115 persoane în perioada 19 aprilie – 9 mai. Sondajul a fost efectuat la comanda Institutului de Politici Publice, finanțat de Fundația Soros Moldova. Rezultatele în teren ale cercetărilor au fost efectuate de Centrul de Analize şi Investigații Sociologice CIVIS.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram