(foto, video) Locuitorii din Kiev au inițiat un flashmob prin care oferă cazare gratuită celor care vin la finala Ligii Campionilor

841987-20413004-2560-1440

Liverpool – Real Madrid este cel mai aşteptat meci european al anului. Finala UEFA Champions League se va disputa la Kiev, dar fanii vor avea probleme mari pentru a-şi găsi cazare, în capitala Ucrainei, deoarece prețurile la apartamente în chirie au fost mărite de câteva sute de ori. Astfel, mai mulți locuitori ai Kievului au pornit un flash-mob prin care invită microbiștii să stea gratuit la ei în apartamente.

Preţurile la apartamentele de închiriat au „bubuit” pur şi simplu. Un sejur de două nopţi, în perioada 25-27 mai, într-o cameră de o persoană, costa acum nu mai puţin de 107.000 lei. Imediat după finală, aceeaşi cameră se poate închiria cu numai 350 de lei.

Locuitorii capitalei Ucrainei au inițiat un flashmob prin care invită suporterii să stea gratuit la ei în apartament. Locuitorii spun că vor ca orașul Kiev să rămână în amintirea turiștilor ca unul ospitalier.

Astfel orășenii s-au alăturat flashmob-ului și au postat mai multe anunțuri cu numărul de locuri libere pentru microbiștii din întreaga lume.

imyuntbtrevrwrfgthyt
kiev 1
kiev 2

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente