(video) “Nopţile albe” în Moldova: 48 de şoferi au fost prinşi în stare de ebrietate. Au existat şi conflicte

Inspectoratul Naţional de Patrulare a anunţat rezultatele operaţiunii “Nopţi Albe” pe care a organizat-o în weekend-ul trecut pe întreg teritoriul ţării. Circa 50 de conducători auto au fost depistaţi în stare de ebrietate.

În total, 28 de şoferi au fost găsiţi într-o stare de ebrietate avansată, alţi 14 în stare de ebrietate medie, iar alţi 6 de asemenea în stare de ebrietate medie, dar care au refuzat testarea alcoolscopică.

Unul dintre aceştia din urmă chiar a prezentat un comportament agresiv în încercarea de a se eschiva de la control.

Amintim că prima operaţiune “Nopţi Albe” din acest an a avut loc la sfârşitul lunii februarie. Atunci au fost prinşi mai mulţi şoferi care au consumat alcool şi conduceau autovehicule.

Scopul acțiunii INP este de a micșora numărul persoanelor care se urcă băute la volan. Recomandarea în continuare este ca şoferii să fie responsabili, să nu conducă în stare de ebrietate, pentru că acest lucru scade capacitatea de reacție și de manevrare a autovehiculului, fapt care poate duce la tragedii.

Vezi şi: (video) Inspectori ai INP continuă să-i abuzeze pe unii şoferi! Cererea pe care a auzit-o şeful MAI

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/