05:17:38 20.04.2024
Stiri

SCANDAL de proporții pe averea lui Sergiu Nicolaescu! Decizia RADICALĂ luată de văduva actorului

Monden 13.05.2018 20:02 Vizualizări3009 Autor: Ziarul National


SCANDAL de proporții pe averea lui Sergiu Nicolaescu! Decizia RADICALĂ luată de văduva actorului sursa: google.ro

Dana Nicolaescu a rămas văduvă în urmă cu cinci ani și jumătate, când regizorul Sergiu Nicolaescu a murit. Timp de 17 ani, ea i-a fost iubită, apoi soția maestrului, deși între ei era o diferența de 47 de ani.

Văduva lui Sergiu Nicolaescu vrea să vândă cavoul în care sunt îngropați socrii ei, Pantelimon și Sevasta Nicolaescu. Acest lucru a provocat un adevărat scandal în Târgu-Jiu, acolo unde își dorm somnul de veci aceștia.

Dana a rămas cu întreaga avere, pentru că actorul nu a avut urmași. Aceasta s-a trezit peste noapte mai bogată cu un milion de euro, însumând trei case, două terenuri și 13 conturi bancare de 400.000 de euro.

Reprezentanții primăriei au luat foc când au auzit ce are de gând să facă Dana Nicolaescu, cu locul de veci. Se pare că aceasta vrea să îl vândă, ținând cont ce sumă enormă valorează cavoul respectiv.

Cavoul se află în Târgu Jiu și valorează în jur de 40.000 de euro, însă, din spusele autorităților din oraș, acesta nu mai aparține familiei Nicolaescu de ceva vreme, pentru că acesta aparține nepotului haiducului Iancu Jianu.

„Nu poate să treacă peste primărie! Vom lua legătura cu dumneaei. Noi avem un document care lămureşte clar că acest cavou a aparţinut familiei avocatului Ştefan Dobruneanu, nepotul haiducului Iancu Jianu, şi pe care l-a lăsat municipalităţii prin testament. De altfel, toată averea a lăsat-o în 1910 primăriei Târgu Jiu, după ce soţia sa, Ecaterina Dobruneanu, a murit în 1905. În acest cavou se află trupul soţiei sale, dar şi osemintele mamei lui Sergiu Nicolaescu.

Tatăl său se află îngropat lângă cavou, în acelaşi perimetru. În 1971, Pantelimon Nicolaescu a obţinut prin bunăvoinţa unor urmaşi îndepărtaţi de-ai Ecaterinei Dobruneanu, o procură să fie înmormântat în acest cavou. Însă locul de veci nu poate aparţine familiei lui Sergiu Nicolaescu şi nu poate fi înstrăinat atât timp cât aparţinătorul de drept este familia Dobruneanu şi a lăsat scris în testament că întreaga avere să fie donată municipalităţii. Deocamdată cavoul se află în patrimoniul oraşului”, a mărturisit viceprimarul Adi Tudor.

Dana Nicolaescu nu a avut o relație bună nici cu sora regretatului actor, Iolanda Nicolaescu. La un an de la moartea lui, cele două au avut un proces, deoarece sora lui Sergiu Nicolaescu a contestat în instanță testamentul lăsat de fratele sau. În 2014, cele două s-au împăcat și au încheiat un contract de vânzare-cumpărare a apartamentului Iolandei, cu clauză de întreținere.

Sergiu Nicolaescu a decedat pe 3 ianuarie 2013, la vârstă de 82 de ani, în urma unor complicații cardiace și pulmonare severe. Trupul neînsuflețit al acestuia a fost incinerat pe 5 ianuarie, la crematoriul Vitan Bărzești din București, cu onoruri militare.





Sursa: click.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md