#diez vă recomandă cele mai sportive și culturale evenimente pentru ziua de duminică, 13 mai

13166830_1051942818226132_966954210_n-e1463861077380-920×730

Iați amicii cu tine în ziua de duminică și petreceți la maxim clipele prețioase ale prieteniei. Echipa #diez v-a pregătit o listă de evenimente pentru orice interese.

#Velo Fun by Škoda 2018 | Chisinau Criterium

Velo Fun by Škoda 2018  este o cursă de ciclism pentru amatori de 15 km, pe străzile Chișinăului, pe orice tip de bicicletă și dedicată tuturor doritorilor.  Cursa de ciclism Velo Fun by Škoda se desfășoară în cadrul cursei competitive Chișinău Criterium, pe străzile a două sectoare din capitală, Centru și Rîșcani, sub supravegherea poliției de patrulare și cu susținerea Primăriei Municipiului Chișinău.  Primii 5000 de participanți vor primi cadou un tricou de marcă. 

Eliberarea tricourilor va avea loc în intervalul 8:00 – 11:30  Startul cursei Velo Fun by Škoda se va da la ora 12:00.  Locul: Piața Marii Adunări Naționale.  Participarea la cursa de ciclism Velo Fun by Škoda este gratuită! Informație suplimentară pe www.criterium.md.

Pagina evenimentului aici.

#Colecționarul

Romanul „Colecționarul” după John Fowles, în regia Danielei Burlaca. Este romanul de debut al autorului, în care abordează o situație limită de încătușare și tristețe. Iubirea nu mai este suficientă, libertatea nu mai există și nu se mai poate găsi nicio cale de a scăpa. Personajul central, în interpretarea actorului Nicu Țurcanu, tînărul Frederick, este un colecționar de fluturi și e pasionat de o fată frumoasă, pe nume Miranda, care devine prizonieră într-o lume subterană. „Colecționarul” este mai mult decît un thriller, este o analiză psihologică fină a ființei umane, strivită de presiunile propriei persoane.

Prețul biletelor: 150 de lei. Le puteți comanda de pe iTicket. sau le puteți rezerva la numărul: 0691 32 746.

#POT Music 2018 – Semifinala 2

În fiecare duminică a lunii mai, la ora 17.00 în clubul SEVEN  (str. București 68) ai posibilitatea să descoperi muzica tânără din Moldova și să votezi pentru artistul care merită să câștige! Fiecare concert al concursului va culmina cu participarea unui invitat special din afara țării. Semifinala 2 din data de 13 mai va include participarea următoarelor trupe concurente.

#HI MUM!

#Прогноз на Завтра

#SANG REAL

#121

Invitat Special: Jurjak (România)

Preț: biletele procurate online până la ziua evenimentului costă 20 de lei, iar cele procurate în ziua concertului 30 lei.

Acest proiect este susținut „The Black Sea Trust for Regional Cooperation”, un proiect al „The German Marshall Fund”. Acest proiect susţine campania Fară Frică de Iubire.

#Spectacolul Pe-ai Țării Umeri Dalbi

Veniți să vedeți un spectacol despre Noi, ca neam. Un spectacol despre adevăr, asuprire, Siberia și cum poporul nostru a reușit prin muncă, credință și adevăr, să apuce a construi temelia țării din nou. Opriți nu plecați, nu vă îndepărtați de picior de plai, de gură de rai! Bilete: 068 999 399, preț- 50 lei. Spectacolul se va începe la ora 16:00.

#Toxic

Într-o zi, străzile Parisului sunt invadate de o ceață mortală, așa că supraviețuitorii caută refugiu la ultimele etaje și pe acoperișurile clădirilor din oraș. Fără acces la informații, fără electricitate, apă sau alimente, o familie încearcă să iasă vie din această catastrofă… Dar orele trec, și se pare că nimeni nu le va veni în ajutor, așa că singura lor șansă de a scăpa cu viață este să-și încerce norocul și să iasă în străzile înecate în ceață…

34

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente