01:31:03 29.03.2024
Stiri

Un obiect misterios a căzut din cer și s-a oprit în parbrizul unei maşini. „Ce pare la prima vedere nu pot să vă spun. Este periculos”

Știri 12.05.2018 16:30 Vizualizări1534 Autor: Ziarul National


Un obiect misterios a căzut din cer și s-a oprit în parbrizul unei maşini. „Ce pare la prima vedere nu pot să vă spun. Este periculos”

Un obiect încă neidentificat, ce pare a fi un trasor, a străpuns parbrizul unei maşini, în noaptea de marţi spre miercuri, în Craiova. Pompierii şi poliţiştii spun că urmează să stabilească natura obiectului, transmite gandul.info.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat că nu au fost înregistrate victime.

”Un obiect căzut din cer a cărui provenienţă încă nu este cunoscută a străpuns parbrizul unui autoturism. Poliţiştii au fost la faţa locului şi sunt efectuate verificări pentru a se lămuri starea de fapt. Nu sunt victime”, a afirmat el.

Obiectul misterios care a căzut din cer a distrus parbrizul unui autoturism, iar oamenii spun că alte două obiecte asemănătoare ar mai fi căzut în zonă.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj nu au vrut să spună dacă obiectul misterios este un trasor sau proiectil de iluminare.

”Nu este un proiectil de muniţie şi o să analizeze şi o sa vadă exact. Ce pare la prima vede nu pot să vă spun. Este periculos”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Florin Cocoşilă.

Proprietarul autoturismului distrus de proiectilul căzut din cer, Marian Tiţa, a declarat că se putea întâmpla o nenorocire, iar maşina putea să explodeze. Obiectul a distrus parbrizul şi bordul maşinii, iar acum bărbatul se întreabă cine îi va plăti paguba.

”Bordul l-a aruncat încolo şi aici, aici a intrat până jos, aici unde este instalaţia electrică. Putea să se întâmple o nenorocire, să explodeze”, a afirmat Marian Tiţa.

Deocamdată nu se ştie dacă obiectul misterios este un proiectil de iluminare, tresor sau rachetă de semnalizare şi dacă este vorba despre o eroare militară.

Nepotul propietarului maşinii distruse a povestit că iniţial a crezut că pe cer sunt lampioane, dar când a auzit o bubuitură s-a speriat, iar copiii care se jucau în zonă au început să plângă. Tânărul a povestit că obiectul semăna cu un proiectil, lucru pe care l-ar fi confirmat şi specialiştii sosiţi la faţa locului.

În zonă au loc tot timpul astfel de exerciţii militare, iar locuitorii cred că de fapt acesta ar fi fost aruncat din greşeală în zonă.

”A fost un fier de 30 de centimetri, a trecut şi prin bordul maşinii. A trecut pe deasupra noastră şi a intrat în maşină. Am sunat la 112, ne-am speriat noi cât ne-am speriat şi copiii au început să plângă. A căzut ceva din cer, aproape, la câţiva metri am înţeles că se fac exerciţii militare”, a declarat tânărul.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md