Reghina Apostolova a fost exclusă din cursa electorală pentru alegerile locale din 20 mai. Ar fi fost finanțată din bani străini

F66608BA-8849-4580-9B99-9AF879589462_w1023_r1_s

Candidata la funcția de primar al Chișinăului, Reghina Apostolova, din partea Partidului Șor, a fost exclusă din cursa electorală pentru alegerile locale din 20 mai. Această decizie a fost emisă de Judecătoria Centru.

Acest lucru a fost cerut de partidul Unității Naționale care a depus la CEC o sesizare în care a invocat că Apostolova ar fi fost finanțată cu bani rusești. Atât Ilan Sor, cât și candidatul său au respins acuzațiile. Consiliul Electoral a apelat judecata pentru a stabili cine are dreptate.

Reghina Apostolova a declarat că „Ei au înțeles că noi suntem o putere. Ei au înțeles că majoritatea chișinăuienilor doresc să trăiască mai bine. Ei au înțeles că susținătorii Partidului Șor vreau ca acele proiecte care au fost implementate la Orhei, să fie realizate și la Chișinău. Ei nu au putut să demonstreze prin niciun document declarațiile pe care le-au declarat, precum că am fost susținută din bani de peste hotare.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente