(foto) Viitorii specialiști în comunicare de la USM au organizat prima lor conferință de presă. Invitații au fost trupa „7klase”

32240367_1717004865005328_888450732917784576_n

Studenții anului I de la Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, specialitatea „Comunicare și relații publice” au organizat prima lor conferință, cu genericul „7 Klase – tinerii care inspiră prin muzică”. Pentru că sunt specialiști în devenire, au ales a rândul lor să desfășoare o conferință de presă cu tineri artiști care, la fel, sunt la început de drum, dar au rezultate promițătoare.

Invitații conferinței de presă au fost: Iurie Bădicu (producător muzical), Cătălin Caragea (solist), Igor Terschii (percuționist), Valentin Nuța (contrabasist), Victor Malanciuc (acordeonist), Vlad Malanciuc (acordeonist).

În contextul participării la concursul „Românii au Talent”, sezonul 8, tinerii muzicieni au relatat despre experiența inedită pe care au obținut-o în cadrul show-ului. Ei sunt încrezători că au șanse mari de a se califica în finala concursului, încurajând toți fanii să îi voteze prin intermediul aplicației online în semifinala din data de 18 mai. Membrii formației au dezvăluit cele mai interesante detalii din culisele vieții profesionale și provocările ce stau în spatele industriei muzicale din Republica Moldova.

7klase

Tinerii au mărturisit că doresc să colaboreze cu artiști atât din Republica Moldova, cât și din România și nu exclud posibilitatea de a susține al doilea său concert solo în viitorul apropiat. Ei sunt încrezători că vor avea o carieră de succes, iar pentru a se afirma pe scena muzicală autohtonă au nevoie de o audiență largă și investiții financiare pentru instrumente muzicale de calitate, capitole la care lucrează în prezent.

Evenimentul a avut loc în cadrul Facultății Jurnalism și Științe ale Comunicării a Universității de Stat din Moldova, iar studenții anului I au depus tot efortul pentru a desfășura conferința după toate criteriile.

32162167_2024785207849341_4723201760481509376_n

„Este prima noastră experiență în organizarea unei conferințe de presă. Cu siguranță, nu este atât de ușor precum pare, deoarece necesită mult timp să discuți cu invitații, să îi convingi să vină, să promovezi evenimentul, să stabilești relații cu jurnaliștii și, desigur, să atragi atenția asupra unor detalii minore, dar indispensabile. De ce 7 Klase? Deoarece acești tineri se bucura de o popularitate mare în rândul tinerilor. Astfel, am decis să îi invităm anume pe ei, mai ales că în câteva zile urmează să ne bucure cu surprize muzicale inedite în semifinala Românii au Talent”, a menționat Daniela Gligor, studentă în anul I, specialitatea Comunicare și relații publice.

Mai multe detalii despre tinerii artiști puteți afla din interviul realizat cu trupa „7klase” de echipa #diez.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente