(foto) Lux la superlativ? Prima imagine cu interiorul noii limuzine a lui Vladimir Putin

În spaţiul virtual a apărut prima imagine care ne arată pe deplin o parte a habitaclului noii limuzine prezidenţiale de la Kremlin. Aceasta prezintă compartimentul pasagerilor din faţă şi putem afirma că este similară cu cea prezentată anterior pe schiţe.

FOTO: vk.com/rcinews

Planşa de bord va fi una tapiţată cu piele, inclusiv panourile uşilor, volanul, scaunele, tunelul central, etc. De asemenea se remarcă inserţii metalice şi lemnoase. Scaunele însăşi au comenzi de reglare electrică.

Deocamdată unele detalii lipsesc, semn că aceasta ar putea fi a doua limuzină blindată prezidenţială care se pregăteşte.

Vezi neapărat imagini video, inclusiv cu interiorul maşinii: (video) Cum a fost făcută noua limuzină a lui Putin şi cum arată sedanul şi microbuzul din proiectul Cortegiu

Iată schiţa planşei de bord care a fost brevetată şi publicată pentru prima dată la începutul lunii august din 2016

Alte imagini cu interiorul au apărut în luna ianurie a acestui an. Toate arată planşa de bord, consola şi tunelul central în diverse variante decorative. Se ştia atunci că se vor folosi inserţii din lemn natural, piele Nappa, Alcantara, inserţii din metal, etc.

Volanul are un stil clasic şi este multifuncţional, iar în spatele acestuia se ascunde un panou de bord digital, urmat de un head-up display cu proiecţie pe parbriz.

În continuare, pe planşa de bord mai există un ecran al sistemului multimedia, dar care nu este tactil şi nu va avea deloc suport al interfeţelor Apple CarPlay sau Android Auto. Potrivit informaţiilor, s-a renunţat la acestea din cauza riscului de pierdere a informaţiilor la conectarea telefonului cu maşina. Cel mai probabil aceste restricţii vor exista doar în exemplarele folosite de primele persoane în stat.

Sub ecranul multimedia se vor regăsi nişte deflectoare ale sistemului de climatizare cu design original, dar şi un ceas mecanic. Ulterior, mai jos va fi montat un panou compact cu nişte comenzi, inclusiv cele ale sistemului de climatizare în două zone.

Pe tunelul central va exista un spaţiu de depozitare, levierul cutiei automate de viteze şi două joystick-uri înconjurate de câteva butoane. Atât!

Jurnaliştii ruşi au menţionat anterior că în mod obişnuit speteaza banchetei (scaunelor) din spate este poziţionată sub un unghi de 27 de grade, însă cu ajutorul comenzilor de reglare electrică aceasta poate fi înclinate până la 45 de grade. Suporturi pentru picioare nu vor exista, cel puţin în maşinile obişnuite.

Apropo, primele imagini cu panoul de bord digital care au apărut la sfârşitul lunii august din 2016, au indicat de atunci prezenţa unui sistem de propulsie hibrid la bordul maşinii, care a fost confirmat pe limuzina prezidenţială.

Amintim că primele modele de automobile de lux ale brandului AURUS vor fi prezentate publicului larg în cadrul Salonului Auto de la Moscova, în perioada 29 august – 9 septembrie 2018.

Vezi şi: (video) Vladimir Putin a fost transportat cu noua sa limuzină blindată la ceremonia de învestire în calitate de preşedinte

Vezi şi: (foto/update) S-a aflat denumirea limuzinei lui Putin! Este şi cea mai lungă din lume – 6620 mm

Vezi şi: (foto) Plăcuţele de pe noua limuzină a lui Putin fac senzaţie. S-a găsit maşina de pe care au fost „ridicate”

Vezi şi: (foto) Defectul descoperit pe noua maşină de serviciu a lui Putin stă chiar la vedere

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/