/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

MAI a inițiat o anchetă internă în cazul ziarului „Cuvântul”. Polițiștii vizați, suspendați temporar din funcție

missing
11 mai 2018, ora 09:19

La indicația ministrului Alexandru Jizdan, astăzi, Inspectoratul General al Poliției a inițiat o anchetă internă pe numele șefului IP Rezina și al polițiștilor implicați, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și luarea unei decizii legale. De asemenea, conducerea IGP a luat decizia ca persoanele vizate să fie suspendate din funcții pe durata desfășurării anchetei.

Ministerul Afacerilor Interne și Poliția menționează că vor reveni cu detalii despre rezultatele anchetei.

Reamintim că, tirajului ziarului regional „Cuvântul” a fost scos de sub sechestru și a ajuns la centrul de poștă Rezina. Potrivit directorului API, Petru Macovei, poliția i-a intentat proces penal șoferului pentru „activitate antreprenorială ilegală” și l-a amendat cu 3000 de lei.

Menționăm că tirajul de vineri al ziarului regional „Cuvîntul” a fost sigilat de către Poliția din Rezina în timp ce un angajat al tipografiei transporta ziarele la Centrul Poștal. Redactorul-șef al publicației crede că acest lucru este un răspuns la investigațiile publicate anterior despre președintele raionului Rezina.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram