Igor Dodon susține că Gazmanov și Maidanov au cântat gratis în PMAN: Sunt prietenii mei

Președintele Igor Dodon susține că artiștii ruși Oleg Gazmanov și Denis Maidanov au cântat gratis în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN), la concertul organizat de Partidul Socialiștilor.

“Concertul a fost organizat de Partidul Socialiștilor. Cei doi interpreți ruși au venit la Chișinău, la invitația mea., fără bani. În ceea ce privește focurile de artificii, trebuie să-i întrebați pe cei de la PSRM”, a spus șeful statului.

Întrebat de reporterul PRO TV cum au fost totuși răsplătiți cei doi artiști, Igor Dodon a a spus: “Noi suntem prieteni”.

Denis Maidanov și Oleg Gazmanov au fost invitații speciali ai concertului organizat pe 8 mai în PMAN.

Potrivit agenției concertistice rusești „Disco star”, onorariul lui Gazmanov începe de la 25 de mii de euro, fără TVA și nu include alte cheltuieli.

Moldova. ORG a scris astăzi că focurile de artificii care au durat aproximativ 30 de minute, care au început la ora 00:00, au costat aproximativ 140 de mii de lei. Potrivit unui consultant de la artificii.md, Președinția Republicii Moldova ar avea un parteneriat cu ei și le-au oferit reducere.

La eveniment au praticipat peste zece interpreți din Republica Moldova. Printre aceștia sunt și Silvia Grigore, Vitalie Maciunschi de la Brio Sonores, Serj Kuzenkoff, SunStroke Project, Natalia Gordienco, formația „Lume”, Doina Sulac, Zdob și Zdub și alții.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.