11:29:47 28.03.2024
Stiri

Fiica lui Michael Schumacher a apărut pentru prima oară într-un interviu televizat. Ce a spus despre tatăl ei

Monden 09.05.2018 17:50 Vizualizări1494 Autor: Ziarul National


Fiica lui Michael Schumacher a apărut pentru prima oară într-un interviu televizat. Ce a spus despre tatăl ei sursa: google.ro

Gina-Maria, fiica lui Michael Schumacher, a apărut pentru prima oară într-un interviu televizat. Ce a spus tânăra de 21 de ani despre legendarul pilot de Formula 1.

Gina-Maria, 21 de ani, a declarat pentru postul german NDR că în cele din urmă a ales patru picioare în loc de patru roți după ce s-a îndrăgostit de cai, potrivit thesun.co.uk.

În emisiunea „Horse Adventures” se vorbește despre reușitele tinerei în călăria occidentală. Gina-Maria este mai mult decât pasionată de acest sport, fiind campioană mondială la echitație.

Câteva din declarațiile pe care Gina-Maria le-a făcut în interviul televizat au fost date publicității. „Am fost la karting pentru un sezon cu tatăl meu, dar prefer caii”, spune fiica fostului pilot de Formula 1.

Apoi, Gina-Maria i-a adus laude calului ei: „Este unic! Nu am văzut până acum un cal ca o mașină”, a spus tânăra.

Nu se știe dacă Gina a vorbit în emisiune și despre starea de sănătate a tatălui ei. Interviul complet va fi difuzat abia în această seară pe NDR.

De curând, Gina-Maria, fiica lui Michael Schumacher, a postat pe Instagram un mesaj emoționant pentru tatăl său.

De șapte ori campion mondial la Formula 1, Michael Schumacher a fost aproape de moarte în 2013 după ce a suferit un accident la schi.

Starea de sănătate a fostului pilot continuă să fie critică, la cinci ani de la accidentul suferit. Toate relatările referitoare la situația lui converg către ideea că Michael Schumacher este complet dependent de îngrijirea și de deciziile pe care le iau apropiații săi, inclusiv în privința felului în care sunt cheltuiți banii obținuți de-a lungul carierei. Fostul pilot de Formula 1 are o avere de 800 de milioane de euro, potrivit estimărilor Forbes.

Sursa: libertatea.ro


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md