06:44:31 19.04.2024
Stiri

VIDEO // Cea mai TARE cerere în căsătorie!

Știri 09.05.2018 18:02 Vizualizări2066 Autor: Ziarul National


VIDEO // Cea mai TARE cerere în căsătorie! sursa: ciao.ro

Cea mai tare cerere în căsătorie s-a petrecut recent în cadrul unui maraton.

Maratonistul a dat dovadă de un romantism ieșit din comun, pentru că a așteptat un moment cheie în care să își ceară iubita în căsătorie. El a mărturisit că nu se aștepta să fie protagonistul din cea mai tare cerere în căsătorie a acestui an.

Gareth Bennett i-a adresat iubitei sale, Katie, marea întrebare, iar tânăra a fost vizibil emoționată pentru că nu se aștepta la așa ceva. Reacția ei a fost rapid filmată și a ajuns virală pe rețelele sociale.

Maratonistul a așteptat să treacă de linia de sosire, după care s-a pus într-un genunchi, în fața a sute de oameni. Bărbatul originar din Țara Galilor, Marea Britanie, a povestit că niciodată nu și-a imaginat că totul să se desfășoare astfel.

Însă, la scurt timp momentul cât se poate de emoționant s-a dovedit a fi unul pe măsură, pentru că tânărul a decis că trebuie să îi adreseze iubitei lui marea întrebare imediat ce termină acea cursă de 43 de kilometri.

Gareth Bennett și Katie au o relație de șase ani, după ce s-au cunoscut la Universitatea Bangor, atunci când ambii erau studenți. Tânărul a mărturisit că ideea pentru cea mai tare cerere în căsătorie i-a venit atunci când și-a dat seama că poartă inelul de logodnă într-un buzunar, dar și că a avut bijuteria la el încă de când se dăduse startul.

„Voiam ca toată familia mea să fie acolo, iar momentul mi s-a părut unul perfect. Aveam emoții, în mod evident, mă aștepta toată lumea la finish și am purtat inelul cu mine într-un săculeț pe care l-am pus în buzunar, pentru că nu voiam să îl pierd.

Katie credea că sunt foarte stresat din cauza maratonului, dar adevărul era altul. Eram stresat de cum va reacționa ea atunci când îi voi propune să fie soția mea. M-am asigurat că mă va aștepta la finish, iar tatăl ei a ascuns o sticlă de șampanie într-un ghiozdan”, a povestit tânărul, potrivit storytrender.com.

Sursa: ciao.ro


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md