PD a anunțat programul partidului pentru 9 mai

Programul manifestărilor PDM începe la ora 10 în Scuarul Catedralei, unde va fi amenajată o bucătărie mobilă, iar veteranii de război vor fi invitaţi la masă.

Va fi organizată în acelaşi timp o expoziţie de fotografii dedicate celui de-al doilea război mondial, iar în apropiere va fi amenajată o zonă de divertisment pentru copii. Vor cânta orchestre militare şi vor avea loc de asemenea spectacole artistice, evenimente demonstrative şi surprize pregătite de echipa democrată.

În partea a doua a zilei, în Piaţa Marii Adunări Naţionale, începând cu ora 17, se va desfăşura un concert grandios, unde vor cânta artişti îndrăgiţi din Republica Moldova şi din Europa. Va fi muzică pentru toate gusturile – muzică populară şi clasică, muzică instrumentală şi corală, muzică pop şi R&B – interpretată printre alţii de orchestra Plai Moldovenesc, Fraţii Advahov, Amelia şi Valentin Uzun, Irina Rimes, formaţia Blue, Delia, Thomas Anders.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.