Recomandări #diez: Evenimente utile și interesante la care să mergi cu prietenii și familia în ziua de miercuri, 9 mai

1-85-920×575

Pentru că mâine este zi liberă și o să aveți timp suficient să petreceți frumos cu prietenii și familia, echipa #diez îți propune o listă de evenimente utile și frumoase. Profită de primăvara de afară, de timpul liber din calendar și distrează-te, învață ceva nou sau pur și simplu relaxează-te

#Expoziție de Artă Modernă

bgvfecdewx
Andrei Mundrea va prezenta o colecție de lucrări care sfidează așteptările și concepțiile despre Arta Modernă din Republica Moldova. Enigma din spatele fiecarui tablou, art-obiectele și istoria acestora. Pentru mai multe detalii accesați pagina de Facebook a evenimentului.

#9 mai – Ziua Europei, Ziua Victoriei

aesfdghnfbgfvsds

Concert organizat cu ocazia Zilei Victoriei și Zilei Europei. De la ora 10:00 – în Piața Catedralei din Chișinău:
În concertului vor avea loc: terci ostășesc, fanfară, antrenamente ale câinilor salvatori, desene pe asfalt, tradiții și cântece populare, o mare horă a prieteniei și păcii, surprize ale maestrului Doga pentru toți iubitorii de muzică. De la ora 19:00 – concert în Piața Marii Adunări Naționale: Irina Rimes, Formația ”Blue”, Delia, Thomas Anders – solistul trupei Modern Talking. Mai multe detalii pe pagina de Facebook a evenimentului. 

#Etica Jurnalistică – Eveniment din cadrul cursului ACJ

iuybtv

Academiei de Jurnalism Participativ va organiza o lecție deschisă unde vor fi abordate două subiecte, Propaganda/Antipropaganda și Etica Jurnalistică și Crearea de Opinie Publică. Academia de Jurnalism Participativ este un curs integral de instruire pentru tineri blogeri, vloggeri, podcasteri cu atitudine civică responsabiliă care doresc sa se implice în procesul de monitorizare a diverselor aspecte ale vieții publice. Sunt disponibile doar 12 locuri pentru participantii din afara Academiei de Jurnalism Participativ. Pentru înregistrare și mai multe evenimente accesați pagina de Facebook a evenimentului.

#RĂZBUNĂTORII: RĂZBOIUL INFINITULUI 3D

untbrver

L-am întrezărit la finalul lui The Avengers, furios că Chitauri nu au reușit să înfrângă Pământul și, mai ales, să obțină Tesseractul: este Thanos, distrugătorul de lumi și cel mai înfiorător inamic al Răzbunătorilor. Posesor acum al celor șase giuvaeruri care îl transformă într-o creatură omnipotentă și omniscientă, Thanos se întoarce pe Terra pentru a-i nimici o dată pentru totdeauna pe Iron Man, Hulk, Thor și aliații lor.

avengers 1
avengers 2

#FC Zimbru – FC Dinamo-Auto | Cupa Moldovei, 1/2

jutgrefwd

FC Zimbru Chișinău a trecut în semifinalele Cupei Moldovei, după ce a învins echipa FC Zaria Bălți, datorită golului marcat în prelungirile celei de a doua repriză suplimentară. FC Dinamo-Auto s-a calificat după ce FC Dacia Chișinău s-a retras din competiție. În urma acestui meci se va decide echipa care merge în finală și va lupta pentru premiu. Pentru mai multe detalii accesați pagina de Facebook a evenimentului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente