Ambasadorul Serghei Mihov a prezentat scrisorile de acreditare președintelui Lituaniei, Dalia Grybauskaitė

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

În cadrul unei ceremonii oficiale la Palatul Prezidențial, Serghei Mihov a prezentat scrisorile de acreditare în calitate de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al Republicii Moldova, președintelui Republicii Lituania, Dalia Grybauskaitė. Șeful statului lituanian i-a urat ambasadorului Republicii Moldova mult succes în activitatea pe care o va desfășura în decursul mandatului său în Lituania și l-a asigurat de întregul sprijin din partea autorităților lituaniene.

Dalia Grybauskaitė a salutat relaţiile de prietenie dintre Republica Moldova şi Republica Lituania, reiterând disponibilitatea Lituaniei de a acorda în continuare asistenţă Republicii Moldova în implementarea reformelor orientate spre integrarea europeană a ţării noastre.

La rândul său, ambasadorul Serghei Mihov a menţionat importanţa susţinerii din partea Lituaniei a parcursului european al Republicii Moldova şi realizării reformelor democratice în ţara noastră, în conformitate cu angajamentele asumate prin Acordul de Asociere RM-UE.

În contextul ceremoniei de prezentare a scrisorilor de acreditare, ambasadorul moldovean a avut, de asemenea, întrevederi de curtoazie la Ministerul Afacerilor Externe al Republicii Lituania.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...