Un autobuz a luat foc şi a explodat în centrul Romei// VIDEO

Un autobuz de pasageri a luat foc și a explodat, marți, în centrul Romei, degajând un fum negru în centrul orașului. Este cel de-al noulea caz de acest gen de la începutul anului.

Din fericire, pasagerii și șoferul au reușit să iasă din autobuz, care s-a oprit în apropiere de celebra Fontana di Trevi, înainte ca flăcările să cuprindă vehiculul.

Nimeni nu a fot rănit și, momentan, nu există indicii că ar fi un act criminal, potrivit The Local.

În 2017, circa 20 de autobuze din Roma au fost distruse sau avariate ca urmare a unor incendii.

Presa italiană pune incidenţa mare de incendii printre mijloacele de transport în comun din Roma pe seama îmbătrânirii parcului auto şi a întreţinerii necorespunzătoare a vehiculelor. Societatea Atac, împovărată de datorii, susţine că a crescut volumul reparaţiilor şi că va rezolva problema.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.