/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Recrutau moldoveni pentru muncă ilegală. Operațiune de amploare în Germania împotriva unor suspecți de trafic de persoane

missing
08 mai 2018, ora 13:32

Mai mulţi dintre suspecţi sunt acuzaţi că au făcut trafic cu persoane, în special din Republica Moldova, pe care le-au adus în Germania pentru muncă ilegală.

Mulţi dintre suspecţi ar avea legături cu mişcarea Reichsbuerger din Germania, care susţine că republica federală germană modernă este ilegitimă.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei a spus că trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 30 şi 43 de ani au fost reţinuţi luni în oraşul-port Hamburg. Doi dintre ei sunt germani, iar al treilea este rus.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram