05:30:48 18.04.2024
Stiri

Valeriu Munteanu scoate la înaintare un „Mercedes”, care ar aparține lui Andrei Năstase: „Suburbiile Chișinăului nu sunt suburbiile Frankfurtului”

Partide/Comunicate 08.05.2018 11:00 Vizualizări6680 Autor: Ziarul National


Valeriu Munteanu scoate la înaintare un „Mercedes”, care ar aparține lui Andrei Năstase: „Suburbiile Chișinăului nu sunt suburbiile Frankfurtului” facebook/Valeriu Munteanu

Liberalul Valeriu Munteanu, care spune că a fost „atacat fără noimă” de „locotenenții de presă” ai lui Andrei Năstase, a luat la puricat programul electoral al candidatului Platformei „Demnitate și Adevăr” la funcția de primar general al municipiului Chișinău.

Potrivit lui Munteanu, contracandidatul său a venit cu o propunere pentru suburbii, care ar fi „ruptă de realitate”.

„Chișinăuenii s-au înveselit cu programul lui Ion Ceban care le promite tramvai fluvial pe „fluviul” Bâc. În Bâc sunt patru linguri de apă și trebuie păstrate pentru refacerea ecosistemelor naturale, nu pentru tramvai „fluvial”. Andrei Năstase s-a gândit să nu rămână mai prejos și a venit și dumnealui cu o propunere ruptă completamente de realitatea Chișinăului”, a scris Munteanu pe pagina sa de Facebook.

În speță, liberalul s-a referit la prioritățile lui Andrei Năstase pentru suburbii, care prevăd și amenajarea „parcărilor ecologice, așa cum găsim peste tot în lumea civilizată”.

„Parcări ecologice în suburbii, în suburbiile Chișinăului? De unde această prioritate „imperativă”. Eu am fost primar într-o suburbie a Chișinăului, locuiesc într-o suburbie și cunosc fiecare localitate din jurul Chișinăului, am fost de zeci de ori în toate și în fiecare și știu cu certitudine că „parcări ecologice” la Grătiești, Budești, Colonița, Condrița, Băcioi, Sângera, ori Trușeni, sună a „cosmos”.

Suburbiile Chișinăului nu sunt suburbiile Frankfurtului. În suburbiile noastre oamenii au case la sol, cu curți, unde își parchează mașinile, iar blocurile noi care apar, în marea lor majoritate propun parcări generoase spre a atrage clienți. Oamenii noştri au alte griji decât se crede în Germania”, a mai scris Valeriu Munteanu. Acesta a atașat și o poză cu un Mercedes cu numere germane (parcat în fața unei case), care ar aparține lui Andrei Năstase.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md