01:33:21 20.04.2024
Stiri

Silvia Radu spune că e ȚINTA preferată a „trollilor” și a politicienilor în această campanie pentru Primăria Chișinău: „Partidele s-au UNIT împotriva mea”

Partide/Comunicate 08.05.2018 11:19 Vizualizări1211 Autor: Ziarul National
Silvia Radu spune că e ȚINTA preferată a „trollilor” și a politicienilor în această campanie pentru Primăria Chișinău: „Partidele s-au UNIT împotriva mea” captură privesc.eu


Candidatul independent la funcția de primar general al capitalei, Silvia Radu, susține că este în permanență atacată de politicienii înscriși în campania electorală, dar asta nu o s-o determine să se retragă, așa cum s-ar specula în spațiul public.

„Politicienii încearcă să mă oprească și acreditează ideea că mă voi retrage din cursa electorală. Am văzut că se creează evenimente din numele meu, sunt chemați oamenii la întâlniri pe care nu le-am convocat. Prin asta vor să arate că nu mă țin de cuvânt. Au apărut și „trollii” plătiți de partidele politice, care mă denigrează”, s-a jeluit Silvia Radu astăzi, în cadrul unei conferințe de presă.

Potrivit ei, partidele politice și-ar fi unit forțele pentru a o opri. „E clar cine stă în spatele acestor „trolli”. Am văzut că politicienii nu prea se atacă între ei. Dânșii au o țintă comună – candidatul independent la funcția de primar. Pentru acești politicieni miza alegerilor e alta decât a mea. Eu vreau să continuu să fac ordine în oraș, dar ei vor să-și creeze avantaje pentru alegerile parlamentare. Sunt disperați să nu piardă alegerile în fața unui candidat independent. Ei până la urmă și-au distrus capitalul politic și nu eu”, a precizat Radu.

Candidata a mai adăugat că are informații despre faptul că în curând vor apărea mai multe „sondaje colorate”, puse la cale de politicienii care o tot atacă. „Ei vor să arate că au șanse să câștige alegerile. Eu nu am de gând să mă retrag. E exclusă o asemenea decizie”, a conchis Silvia Radu.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md