Star Kebab va deschide un nou restaurant în sistem de franciză, în orașul Ungheni

Cover

Franciza este una din cele mai convenabile forme de afaceri. Achiziționarea dreptului de utilizare a mărcii comerciale și a unui model de business bine pus la punct presupune o întoarcere rapidă a investițiilor, o reducere a riscurilor și un profit garantat.

Compania Star Kebab cu succes dezvoltă propriul sistem de franciză. Prin urmare restaurantele Star Kebab activează atât în Republica Moldova și cât și în România.

Recent, compania a semnat un nou acord de franciză privind deschiderea unui restaurant Star Kebab în orașul Ungheni. În prezent, deținătorii francizei, tinerii antreprenori Dumitru și Vlad Marjină, trec un program de instruire în cadrul companiei. În curând, noul restaurant își va deschide ușile și în Ungheni.

1

Populația orașului Ungheni este de circa 30 000 locuitori. Datorită amplasării sale la graniță cu cu România, zilnic aici vin sute de vizitatori. De asemenea, orașul reprezintă și un important centru economic – în Zona Economică Liberă activează zeci de intreprinderi naționale și internaționale.

Din spusele tinerilor, în timpul anilor de studenție ei au fost oaspeți fideli ai restaurantelor Star Kebab. Apelând ulterior la sistemul de franciză, ei au menționat faptul că au întâlnit o echipă de profesioniști tineri și încrezuți în sine. Potrivit lui Vlad și Dumitru, lucrul cu o astfel de echipă este ușor și interesant. Ei sunt siguri că în Ungheni, în orașul lor natal, Gustul Visului va deveni o realitate!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente