(video) Ești absolvent de liceu sau gimnaziu? Participă la târgul locurilor de muncă pentru tineret care îți oferă posibilitatea să te angajezi acasă

thdgrsfedaw
Foto: stirilocale

În cadrul celei de a VIII-a ediție a Forumului profesiilor „O carieră de succes acasă”, care va avea loc la data de 23 mai, în incinta Radisson Blu Leogrand Hotel va fi organizat Târgul locurilor de muncă pentru Tineret. Acesta este destinat pentru tinerii care îți caută un job.

Forumul va fi organizat sub egida Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării,  în comun cu Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă și Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă a municipiului Chișinău.

Forumul profesiilor și Târgul locurilor de muncă pentru Tineret este destinat absolvenților liceelor și gimnaziilor, tinerilor care își caută primul job, șomerilor, precum și persoanelor angajate care doresc să-și schimbe locul de muncă.

ANOFM Job Fair-1

#Programul evenimentului include:

– Oferte educaționale (orientare în lumea profesiilor/ meseriilor)
– Ghidare în carieră (participanții la eveniment, vor avea posibilitatea să-și identifice domeniile prioritare de interes profesional, fiind ghidați de către experți în domeniu)
– Oferte de muncă ale angajatorilor (prezentarea locurilor de muncă vacante, discuții și negocierea unui loc de muncă cu agenții economici, aplicarea CV-lor la angajatori)
– Oportunități de deschidere a unei afaceri
– Prezentarea domeniului tehnologii

 În perioada 23 – 31 mai 2018, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă va organiza și Târgul on-line al locurilor de muncă, ediția a XIII-a, cu tematica „Locuri de muncă pentru Tineret”. Târgul on-line va fi disponibil AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente