(foto) Plăcuţele de pe noua limuzină a lui Putin fac senzaţie. S-a găsit maşina de pe care au fost “ridicate”

(update) Serviciul Federal de Securitate a reacţionat la apariţia în presă a unor informaţii privind numărul de înmatriculare de pe maşina prezidenţială. Instituţia a declarat că au fost respectate toate procedurile legale privind primirea a două plăcuţe cu aceste numere şi nu exclude faptul că anterior s-ar fi putut afla pe alt autovehicul.


Noua limuzină blindată a lui Vladimir Putin, în care s-a deplasat ieri la propria ceremonie de învestire în funcţia de preşedinte, nu are plăcuţe de înmatriculare la fel noi sau unele speciale, federale. Internauţii au găsit că acestea au stat anterior pe un alt automobil!

Vezi şi: (foto/update) S-a aflat denumirea limuzinei lui Putin! Este şi cea mai lungă din lume – 6620 mm

Limuzina prezidenţială a liderului de la Kremlin a fost înmatriculată cu numerele “В 776 УС 77 RUS”, care anterior stăteau pe un automobil abandonat şi ruginit de la o periferie a oraşului Moscova. O fotografie cu un GAZ-3110 Volga, care avea o plăcuţă de înmatriculare similară sub lunetă, a fost publicată pe un site de profil încă în luna februarie a anului 2014.

Între timp, maşina de producţie autohtonă a dispărut de pe acea stradă, cel mai probabil fiind dusă la fier vechi. GIBDD a scos numărul de la evidenţă şi atunci când Serviciul Federal de Securitate a cerut nişte plăcuţe pentru noua limuzină, s-a întâmplat că responsabililor li s-a oferit anume acel număr. Combinaţia de litere şi cifre nu ar fi fost atât de importantă la solicitare, pe cât prezenţa codului regiunii Moscova “77”.

Aşadar, apariţia numerelor de înmatriculare de pe o Volga veche şi ruginită pe noua maşină de serviciu a preşedintelui rus este o simplă coincidenţă, însă istoria lor va fi una memorabilă.

Totodată, internauţii au găsit cum să se mai amuze prin descifrarea combinaţiei de litere “ВУС” din număr. Aceasta poate însemna, de exemplu, fraza “В УС не дует” (în traducere “în mustaţă nu suflă” – explicaţie “a nu fi îngrijorat, a nu avea grijă de nimic”) sau “Великой Украине Слава” (în traducere “Slavă Ucrainei Mari”).

Vezi şi: (foto) Cea mai tare maşină cu numere diplomatice a fost surprinsă într-o parcare

Vezi şi: Agenți FBI pe drumurile din Moldova? Iată ce mașini conduc și ce numere de înmatriculare au

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/