03:10:57 25.04.2024
Stiri

Deputatul care a PĂRĂSIT fracțiunea PLDM, dar îl consideră pe Vlad Filat PREȘEDINTELE formațiunii. Ce mesaj a postat Diacov de ziua fostului premier

Politică 07.05.2018 21:42 Vizualizări10690 Autor: Ziarul National
Deputatul care a PĂRĂSIT fracțiunea PLDM, dar îl consideră pe Vlad Filat PREȘEDINTELE formațiunii. Ce mesaj a postat Diacov de ziua fostului premier Flux


Fostul premier Vlad Filat, care la 6 mai și-a serbat ziua de naștere în Penitenciarul nr. 13, a fost felicitat și de un deputat care a preferat la începutul anului 2016 să părăsească fracțiunea Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM).

Este vorba de fosta primăriță de la Cucoara, raionul Cahul, Aliona Goța. Aceasta, care actualmente e membră a Grupului Parlamentar Popular European, a postat un mesaj la știrea postată de Ziarul NAȚIONAL: Doi dintre OFICIALII din PLDM care nu a uitat de ziua de naștere a lui Vlad Filat: „Tot mai mulți se tem să se ASOCIEZE cu el”.

„La mulți ani, domnule președinte”, a scris Aliona Goța.

Un comentariu a fost scris și de vicepreședintele PLDM, Vadim Pistrinciuc, care dă asigurări că mai puțin au contat mesajele de felicitare de pe facebook. „Chiar dacă Vlad Filat a avut parte de multe trădări, nu e chiar atât de rău. Unii au reușit să meargă și în vizită la dlui în ajunul zile de naștere. Mulți au ținut să-i transmită felicitări de bine, răvașe, o vorbă bună (sunt zeci și sute de colegi, oameni recunoscători, care țin să-i transmită urări de sănătate). Lume bună este mai multă decât credem noi și din fericire nu doar pe facebook”, a precizat Pistrinciuc.

Multă sănătatea i-a transmis lui Vlad Filat și fostul procuror al municipiului Chișinău, Ion Diacov. „Vlad, îmi pare rău că n-am putut să te conving că din toate instituțiile statului nu Departamentul Vamal, Ministerul Justiției, al Agriculturii, al Sănătății și nici chiar Ministerul Finanțelor nu au importanță vitală pentru politicieni ca Procuratura. De multe ori am spus: cine își subordonează Procuratura, acela dirijează orchestra politicii moldovenești. Ai fost prea mândru și încrezut în sine, iar cei pe care i-ai apropiat te-au împins în prăpastie. Am mai spus-o public că ai avut parte de un proces nedrept, netransparent, cu miros puturos politizat. Îmi pare rău. Politicienii care cred că și-au supus procuratura, justiția la general, greșesc. Aceștia nu se vând, dar acționează în conformitate cu situația reală în interes personal. Experiența pe care o treci este antiumană, dar și în aceste condiții poți rămâne om cu un dram de onoare, ceia ce eu din suflet îți doresc!”, a scris Diacov.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md