Locuitor al capitalei, înjunghiat în centrul capitalei din cauza unei datorii. Tânăra care a făcut-o a fost reținută

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un locuitor al capitalei în vârstă de 37 de ani a fost înjunghiat în regiunea abdomenului de către o tânără de 29 de ani, la fel din Chișinău, anterior cercetată penal pentru diverse infracțiuni. Atât victima, care se afla împreună cu concubina sa de 36 de ani, cât și agresoarea se aflau în stare de ebrietate, la momentul incidentului care a avut loc pe strada Gavriil Banulescu-Bodoni din capitală.

Polițiștii sectorului Rîșcani a Direcției de Poliție a municipiului Chișinău au fost alertați despre conflictul iscat între cele trei persoane. Conform poliției, inițiatoarea conflictului a aplicat victimei o plagă de cuțit în regiunea abdomenului din intenții huliganice, după care a părăsit locul faptei.

În urma măsurilor întreprinse pe urme fierbinți ofițerii de investigații au identificat și reținut tânăra de 29 ani, care și-a recunoscut vina, comunicând că s-a certat cu victima din cauza unei datorii.

Actualmente tânăra este cercetată penal pentru huliganism, care conform legislației penale se pedepsește cu amendă în mărime de la 27.500 la 52.500 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 3 ani.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...