(VIDEO) Deși nu mai e purtător de cuvânt, Ion Ceban continuă să-și câștige „pâinea” la Președinție, comentând clipurile lui Igor Dodon

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Deși nu mai este purtător de cuvânt al președintelui, candidatul socialist la funcția de primar al capitalei, Ion Ceban, se pare că continuă să-și câștige pâinea la Președinție. Cel puțin, o voce foarte asemănătoare cu a acestuia, se aude pe fundalul clipului publicitar cu privire la concertul de mâine, 8 mai, organizat în Piața Marii Adunări Naționale, cu prilejul aniversării a 73-a a Marii Victorii.

Concertul va avea loc sub egida președintelui Republicii Moldova, cu participarea interpreților din Moldova și Rusia – formația „Zdob și Zdub”, artistul emerit al Rusiei, Denis Maidanov și artistul poporului din Rusia, Oleg Gazmanov. Concertul va culmina cu un spectaculos foc de artificii, despre care Ion Ceban promite să dureze 15 minute.

„Invit toți cetățenii să participe la acest eveniment pentru a sărbători împreună Victoria asupra fascismului în Marele Război pentru Apărarea Patriei”, scrie Igor Dodon, postând clipul pe pagina sa de Facebook.

Este de menționat că Ion Ceban este vocea de fundal atât în varianta în limba română a clipului, cât și cea de limbă rusă.

Amintim că, atunci când a intrat în cursa electorală, Ion Ceban și-a suspendat calitatea de purtător de cuvânt al Președinției, aceste atribuții revenindu-i consilierului prezidențial pe probleme juridice, Maxim Lebedinschii.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...