(video) Un student din Moldova a învățat-o pe colega sa din China să cânte piesa trupei O-zone, Dragostea din tei. Cum i-a reușit

tttttt

Un cititor fidel al site-ului #diez.md ne-a expediat un video în care o învață pe colega sa, originară din China, să interpreteze renumita piesă a trupei O-Zone, „Dragostea din Tei”. „Mi-a fost foarte dificil s-o învăț să cânte în romană, deoarece chinezii nu pot rosti litera r”, scrie Mihai Boubatrin, tânărul care ne-a expediat acest mesaj.

Mihai Boubatrin este originar din Moldova și studiază la Bacău, România. În prezent, se află de 4 luni la Le Havre, Franța, acolo unde își finalizează lucrarea de licență, grație unui program de schimb de experiență, Eramus+.

În prima zi când a ajuns la Le Havre, a fost invitat la o petrecere pentru studenții străini. Mihai zice că a rămas plăcut uimit când, într-un moment dat, toți studenții prezenți la acel party au recunoscut și au început să cânte piesa Dragostea din tei a trupei O-Zone.

În același context, tânărul ne povestește că are o prietenă din China pe numele Songge Cean. Ea a învățat să cânte niște fragmente ale acestui cântec. „A fost foarte greu s-o învăț să cânte în română, deoarece chinezii nu pot rosti litera r, zice Mihai Boubatrin.

Priviți mai jos cât de bine i-a reușit lui Songge Cean să interpreteze celebra piesă Dragostea din tei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente