UEFA a stabilit cine va arbitra finala Ligii Campionilor. Ce experiență are acesta

jh5g54f3ds2a
Foto: aa.com.tr

UEFA a stabilit cine va arbitra finala Ligii Campionilor dintre Real Madrid – Liverpool, sârbul Milorad Mazic va fi centralul partidei după ce anul trecut a fost rezerva la ultimul act. Mazic a arbitrat Supercupa Europei din 2016, meci în care Real Madrid a învins-o pe Sevillacu 3-2, după prelungiri.

Sârbul de 45 de ani este arbitru internaţional din 2009, el a fost deja prezent la o serie de competiţii importante şi face parte dintre „centralii” care vor conduce meciuri şi la Cupa Mondială din Rusia, scrie digisport.ro.

Sârbul a fost prezent şi la turneul final de acum 4 ani, desfăşurat în Brazilia, şi la Euro 2016, iar pentru Cupa Mondială şi-a făcut „încălzirea” la Cupa Confederaţiilor, competiţie la care a condus finala dintre Chile şi Germania.

În acest sezon, Milorad Mazic a arbitrat patru meciuri în Champions League (niciunul în care să fi fost implicată vreuna dintre finaliste) şi două în Europa League.

Milovan Ristic şi Dalibor Djurdjevic vor fi asistenţii lui Mazic, în timp ce arbitri adiţionali au fost desemnaţi Nenad Djokic şi Danilo Grujic.

Francezul Clement Turpin va fi arbitru de rezervă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente