/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Adolescenți ștrengari ! Doi minori au furat la Durlești două automobile chiar din curtea blocurilor de locuit

07 mai 2018, ora 11:25

Conform informaţiilor constatate de poliţişti, minorii ar fi răpit automobilul în noaptea de 27 aprilie curent, prin metoda culegerii de chei. Respectiv proprietarul a alertat poliția dimineața, când a depistat lipsa automobilului.

Ulterior în urma măsurilor întreprinse, forțele de ordine au depistat automobilul abandonat pe strada Tudor Vladimirescu or. Durlești.

Întrucât bănuiții nu au atins vârsta majoratului, aceștia sunt cercetaţi penal în stare de libertate. Este de menționat că aceștia anterior au fost reținuți şi documentaţi de Poliția Capitalei pentru infracțiuni similare.

Potrivit legislaţiei penale în vigoare, persoanele bănuite de săvârşirea infracțiunii respective, riscă la 3 la 5 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram