Ce nu au voie să facă invitații la nunta printului Harry. Oaspeții au primit instrucțiuni speciale

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Prințul Harry și fosta actriță Meghan Markle le-au trimis invitaților la nunta lor 7 pagini de instrucțiuni referitoare la ce au voie și ce nu au voie să facă în ziua cea mare. Astfel, mirii își informează oaspeții că nu vor accepta telefoane și alte dispozitive de filmat la slujbă și la banchetul de după ceremonia religioasă.

Gențile voluminoase trebuie lăsate acasă, iar cadourile nu trebuie aduse personal la nuntă, ci livrate ulterior sau înlocuite de o donație.

Presa britanică a aflat de asemenea și pe ce melodie vor dansa cei doi.

Cei 600 de invitați care vor asista la cununia prințului Harry sunt rugați să ajungă cu câteva ore înainte într-un loc aflat la 5 kilometri de castelul Windsor. Acolo vor fi supuși controalelor de securitate, vor fi urcați în autobuze și transportați la capelă St George, aleasă pentru ceremonia religioasă.

„E mult mai ușor pentru regină și prințul Philip, amândoi de peste 90 de ani, să vină la slujbă aici, decât să meargă la Londra la Westminster Abbey. Sunt sigur că acesta a fost un motiv. E mai mică decât Westminster Abbey, mai intimă, dar destul de grandioasă și deosebită”, a menționat biograful regal Hugo Vickers.

Mulțimea adunată în fața lăcașului de cult va avea ocazia să-i admire pe tinerii căsătoriți imediat ce vor ieși din capelă, în timp ce vor coborî cele 20 de trepte, însoțiți din familie.

La sfârșitul slujbei, vor ieși din capelă și se vor răspândi pe trepte. Într-un fel, acesta va fi echivalentul fotografiei din balcon, cu toate rudele”, a mai spus biograful regal.

Apoi, mirii vor face tradiționala plimbare cu trăsura pe străzile orașului, pentru a putea fi admirați de cei 100.000 de oameni care vor merge la Windsor special pentru aceste momente. Iar invitații vor merge la o recepție în cursul după-amiezii, urmată de încă una rezervată prietenilor apropiați.

Ken Wharfe, fost bodyguard al prințesei Diana: „Pentru Harry și Meghan va fi extraordinar să-și țină recepția într-un loc cu atâta istorie, e foarte important. Va fi distractiv și norocoșii care au fost invitați se vor distra fantastic, dacă nu e nimic în neregulă cu ei”.

Pentru primul lor dans, prințul Harry și Meghan ar fi ales melodia „I wanna dance with somebody” a lui Whitney Houston. La recepție ar urma să cânte și Elton John, care și-a anulat în acest scop două dintre spectacolele programate în Las Vegas.

Ken Wharfe, fost bodyguard al prințesei Diana: „Dianei i-ar fi plăcut. Este tot ce-a sperat Diana, ca Harry să se poată căsători cu cine vrea”.

Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani, și prințul Harry, cu trei ani mai tânăr, se vor căsători în 19 mai.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...