Îți plac dezbaterile și ești un orator bun? Participă la „Cupa CLCT” pentru debaterii începători

d

Dezbaterile sunt o şcoală foarte bună pentru elevii care doresc să se descurce mai uşor în viaţă, să posede o gândire critică şi să manifeste în acţiune discuţii bazate pe argumente structurate. În perioada 19- 20 mai, Consiliul Local al Copiilor şi Tinerilor din Chişinău organizează „Cupa CLCT” pentru debaterii începători.

Scopul evenimentului este de a oferi tinerilor posibilitatea de a intra în pielea unui adevărat orator și de a practica jocul de debate. Tinerii urmează să învețe care este formatul jocului, să poate să își susțină discursul aducând o idee sau să contraargumenteze ideile aduse de adversari, să învețe să mențină și să structureze un discurs constructiv, să își dezvolte abilitățile de a lucra în echipă, dar și să socializeze cu alți oameni.

Evenimentul se va desfășura în incinta Liceului Academiei de Științe, începând cu ora 9:00. Temele, care vor fi propuse ca moțiuni, sunt printre cele mai actuale și provocatoare, suscitând imaginația și creativitatea participanților. În cadrul campionatului, se vor confrunta doar 10 echipe, așa că grăbiți-vă să vă asigurați un loc la cele mai aprinse dezbateri ale anului.

Pentru a participa în cadrul competiţiei trebuie să completaţi acest formular. Vă puteți înscrie până pe 18.05.2018 ora 12:00 A.M. Totodată, pentru a fi la curent cu moţiunile urmăreşte evenimentul pe pagina de Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente