13:23:01 19.04.2024
Stiri

Artist din România: „Imaginea mi-a fost FURATĂ și folosită pentru susținerea candidatului Platformei „DA” la Primăria Chișinăului”

Partide/Comunicate 04.05.2018 15:00 Vizualizări1505 Autor: Ziarul National
Artist din România: „Imaginea mi-a fost FURATĂ și folosită pentru susținerea candidatului Platformei „DA” la Primăria Chișinăului” facebook


Interpretul din România, Cristi Nistor, susține că se va adresa în instanța de judecată pentru că fotografia lui a fost și este folosită de un oarecare Andrei Petru, susținător al candidatului Platformei „Demnitate și Adevăr” la Primăria Chișinău, Andrei Năstase. Artistul susține că a vrut să pună punct acestui incident pe cale amiabilă, dar atât reprezentanții partidului, cât și Andrei Petru refuză să ofere lămuriri.

Citește și: Cine e persoana care a PROMIS 30 de mii de euro celui care va DEMONSTRA că Andrei Năstase are 11 CASE

„Din păcate, mă aflu în mijlocul unui scandal politic în R. Moldova, deoarece imaginea mi-a fost furată de către un presupus Andrei Petică și folosită întru susținerea candidatului Platformei „DA” la Primăria Chișinăului, Andrei Năstase. Toată această susținere mascată, ascunsă în spatele pozei mele, este făcută de un anume cont „Andrei Petru”. Dacă asta nu era de ajuns, modul internautului de a-și susține candidatul nu este unul foarte ortodox, ci deseori agresiv sau insultător, ascunzându-se mișelește în spatele pozei mele, pentru a fi ferit de eventuale urmări”, a scris Nistor pe pagina sa de Facebook.

Acestuia i se pare ciudat că și vicepreședinta PDA, Inga Grigoriu, a scris într-un comentariu la profilul lui „Andrei Petru” (care are poza sa) că „ este om real, om de treabă din Transnistria”.

„Se pare că internautul se bucură de o susținere la un înalt nivel din cadrul partidului. Mai mult decât atât, amsolicitat să dea informații despre cazul discutat, partidul nu a vrut să ofere vreo lămurire. Pentru că lucrurile au depășit limita bunului-simț și pentru că la somațiile oamenilor internautul nu a vrut să schimbe poza, declarând cu batjocură și tupeu că datorită lui am ajuns cunoscut în Moldova, am făcut deja demersurile legale pentru o lămurire a problemei în instanță”, a mai adăugat interpretul.

Reprezentanții PDA nu au venit, deocamdată, cu o reacție pe marginea acestui caz.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md