Vrei să-ți faci inteligent cumpărăturile? Cumpărături en-gros: soluția ideală

cumparaturi-pentru-sarbatori

O popularitate tot mai mare în Republica Moldova o capătă tendința de a face cumpărături en-gros. Nu este de mirare, atâta timp cât un magazin cu astfel de oferte poate propune consumatorilor o gamă completă de produse pentru a satisface necesitățile fiecăruia. Cu atât mai mult că, alegând corect magazinul, obții prețuri reduse, chiar și pentru loturi mici sau cumpărături la bucată.

Un magazin cu astfel de posibilități este, în primul rând, mai mare după suprafață și, implicit, după varietatea categoriilor de produse disponibile. Principala caracteristică definitorie – toate produsele sunt disponibile într-un singur loc și nu ești nevoit să rătăcești dintr-un magazin în altul pentru a procura tot de ce ai nevoie. Când spunem „totul”, nu exagerăm: de exemplu, o mămică poate procura în aceeași tură de cumpărături scutece pentru copii, având la dispoziție produse de diferite mărci din întreaga lume, și poate completa coșul cu mâncare pentru pisici, detergent special hipoalergenic sau chiar o mașină de spălat nou-nouță.

Aici poți găsi orice tipuri de alimente, produse pentru curățat, aparate electrocasnice sau haine, jucării și produse de birotică. Într-o „ședință” de cumpărături, poți asigura casa cu produsele necesare pentru o jumătate de an înainte (sau îți poți alimenta un bunker subteran pentru cazuri excepționale, la dorință).

Timpul economisit, cumpărând produse la bucată cu preț angro și cu certitudinea calității – aceste elemente stau la baza succesului cumpărăturilor en-gros. Omul modern dorește toate avantajele secolului XXI, la pachet cu rapiditate și confort. Desigur, cu prețuri reduse.

oferte-metro

Un exemplu în acest sens, pe piața comercială din Republica Moldova, este rețeaua de magazine METRO. Aici vedem toate produsele necesare, disponibile și pentru procurare în număr mare (pentru profesioniști), cât și la bucată, cu prețuri reduse. Iată câteva elemente de bază ale acestui tip de unitate comercială.

Conceptul magazinului este gândit până la cele mai mici detalii, începând chiar cu amplasarea. Luând în vedere că blocul unui astfel de magazin este destul de mare, dacă nu chiar imens, vine necesitatea amplasării acesteia la marginile orașelor mari, de exemplu: Chișinău și Bălți. De aici rezultă și un alt avantaj și, anume, accesibilitatea din punct de vedere a transportului.

Un alt criteriu definitoriu pentru METRO este desfășurarea activităților active de marketing, care se exprimă prin îmbunătățirea permanentă a serviciilor, cât și desfășurarea continuă a unor promoții și activități de promovare. Permanent există promoții specifice, de tipul ”un produs+bonus gratuit” sau ”3 produse+1 gratis”, promoții ce au devenit simbolice pentru METRO, deoarece sunt cu adevărat avantajoase și oferă o gratuitate palpabilă. Toate acestea, pe fonul general de prețuri reduse, chiar și la produsele ce nu se încadrează în promoții, schițează un avantaj substanțial pentru conceptul de cumpărături angro.

Magazinele METRO sunt orientate să vândă în primul rând produse sezoniere, adică acele produse pentru care se observă cererea sporită în anumite perioade de timp. Primăvara este anotimpul în care nu doar natura renaște, dar apare și  dorința de a reîmprospăta interiorul casei sau chiar de a face reparație. Pentru a fi pe aceeași undă cu clienții săi, METRO lansează diverse promoții avantajoase pentru asemenea produse casnice și pentru grădină ca, de exemplu: semințe și îngrășăminte,  dezumidificator aer, unelte de muncă, filtru de apă aquaphor, boxe, mobilă, etc. În perioada sărbătorilor, absolut orice ornamente, accesorii pot fi găsite într-un singur loc. Timpul economisit în vârtejul sărbătorilor devine de două ori mai prețios.

Tehnologiile de păstrare a produselor sunt un alt indice al calității serviciilor METRO. Economia de timp, în condițiile ritmului de viață alert, rămâne a fi o prioritate și condiție obligatorie a celor ce preferă să își facă cumpărăturile într-un singur loc, rapid și fără a ceda la calitate, diversitate și prețuri reduse.

Cumpărăturile en-gros sunt o metodă rapidă și eficientă de a obține toate cele necesare casei plăcut, rapid și cu siguranța deplină a calității.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente