„Sare” la preț de 800 de lei per gram. Tânăr din capitală, reținut pentru comercializare de droguri

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un tânăr de 20 de ani, locuitor al capitalei, a fost reținut de ofițerii Direcției Antidrog în conlucrare cu procurorii oficiului Rîșcani al Procuraturii municipiului Chișinău, fiind suspectat de contrabandă și comercializare a drogurilor sintetice pe teritoriul municipiului Chișinău. Drogurile de tip PVP, cunoscute și cu denumirea de „sare” erau aduse pe cale de contrabandă din regiunea Odesa, Ucraina, ulterior vândute consumatorilor cu 800 lei per gram.

Timp de două luni, polițiștii au supravegheat suspectul, iar prin intermediul unui ofițer de investigații sub acoperire au fost efectuate achiziții de control și procurate droguri sintetice. Suspectul a fost reținut în momentul comercializării drogurilor ofițerului sub acoperire.

Ca rezultat al perchezițiilor efectuate au fost depistate și ridicate aproximativ 200 grame de PVP.

Suspectul și-a recunoscut vina pe deplin, fiind cercetat în stare de libertate. Dacă va fi găsit vinovat acesta riscă o pedeapsă cu închisoare de la 7 la 15 ani.

Acțiunile s-au desfășurat cu sprijinul polițiștilor din cadrul Brigăzii cu Destinație Specială „Fulger”.

Actualmente se întreprind acțiuni pentru identificarea altor persoane implicate în schema de comercializare a drogurilor.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...