Autostradă acoperită cu bani. Mii de bancnote au căzut dintr-o mașină blindată// VIDEO

Mii de dolari împrăștiați pe o autostradă din Statele Unite după ce ușa din spate a unei mașini care transporta bani s-a deschis și bancnotele au zburat efectiv pe șosea, scrie Fox News. Incidentul a avut loc în statul american Indiana.

Bancnotele s-au împrăştiat pe asfalt iar oamenii care a văzut incidentul au oprit maşinile şi au început să adune banii. Până să ajungă poliţiştii, mulţi dintre ei plecaseră deja.

“Sacii de bani au căzut din spate pe autostradă. Scena a fost una demnă de acțiunile unui film, cu mii de bancnote care zburau pe autostradă și șoferii opreau pentru a aduna bani și apoi mergeau mai departe”, a explicat un reprezentant al poliției din Indiana.

Maşina blindată transporta 600.000 de dolari, dar încă nu este clar ce suma a ajuns pe şosea. Socotelile sunt încurcate şi de faptul că încă nu au fost recuperaţi toţi banii.

Nu se știe deocamdată dacă incidentul a fost rezultatul unei probleme tehnice de natură mecanică sau a unei erori umane, a spus poliția.

Autorităţile au avertizat că persoanele care au plecat cu bancnote adunate de pe drum vor fi acuzate de jaf, dacă nu le predau.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.