5 motive pentru care ar trebui să-ți personalizezi apartamentul cu mobilă făcută la comandă

5motive

Decorul spațiului în care ne aflăm zilnic, fie el casa sau biroul, influențează direct atmosfera și dispoziția din încăpere. Magazine de mobile în Chișinău poți găsi cu ușurință, dar să alegi decorul perfect poate fi mai dificil, fără un plan concret sau ajutor. Soluția ar fi mobila efectuată la comandă. Iată 5 motive să alegi această cale, mai ales dacă ai un spațiu nou de decorat.

#1. Mobila la comandă înseamnă calitate

Desigur, există multiple nivele de calitate și o serie de factori, care le influențează. De la materialele prime la metodele de execuție și condițiile în care va fi utilizată mobila, fiecare aspect este important. Avantajul mobilei efectuate la comandă este că fiecare dintre aceste aspect poate fi clarificat din start, într-o discuție inițială cu clienții, apoi utilizate în procesul de executare a proiectului. Atunci când materialele, dimensiunile, metoda de execuție corespund perfect spațiului și condițiilor ulterioare de utilizare, rezultatul este calitate și rezistență în timp, incomparabile cu mobila din comerț.

#2. Mobila la comandă presupune o infinitate de modele

Este destul de dificil să planifici design-ul interior, fără cunoștințe în domeniu. Cu toate acestea, puțini recurg la serviciile unui profesionist, din motive financiare sau personale (să recunoaștem, nimeni nu știe mai bine cum trebuie să arate casa ta). Chiar și atunci când există anumite idei și doleanțe, ele ar putea să nu coincidă cu mobila disponibilă în magazine. Soluția absolută a problemei este mobila la comandă, deoarece nu există limite în modele, culori sau materiale. Absolut orice concept poate fi transpus în realitate.

#3. Nimic nu are același efect ca mobila personalizată în design

Oricât accent nu ai pune pe accesorii, obiecte de decor sau alte ”artificii” de design, mobila rămâne baza, elementul ce dă tonul întregii atmosfere. Mobila îngrijită, în nuanțe potrivite și care avantajează spațiul poate trasforma cu ușurință o casă într-un cămin. Semnătura locatarilor se simte la un nivel estetic și energetic deosebit, mult mai evident în cazul mobilei executate la comandă, decât într-un amalgam de elemente cumpărate la momente diferite, din materiale diverse, fără o gamă coloristică concretă și aranjate ”după nevoie”, pentru a se potrivi în spațiu.

#4. Prețul depinde de client, mai mult decât de magazinul de mobilă

Balanța calitate-preț rămâne în vigoare și este evident că o mobilă de calitate presupune o investiție. Calitatea este mereu pe primul loc, iar un rezultat de durată îndreptățește cheltuielile inițiale. Cu toate acestea, datorită posibilității de a personaliza proiectul, prețul final poate fi manipulat. Clientul este cel, care decide ce elemente vor fi modificate pentru aceasta, în dependență de prioritățile personale. Cineva pune accent exclusiv pe material, cineva dorește un model inedit, iar prețul diferă de la caz la caz.

#5. Mobila la comandă vine la pachet cu o serie de facilități

Începând cu livrarea mobilei și terminând cu asistența în asamblarea acesteia pe loc, avantajele de a comanda mobila sunt greu de negat. Dacă interacțiunea cu un magazin de mobilă se termină adesea la casă, atunci când achitați cumpărătura, politica de lucru a companiilor de efectuare a mobilei la comandă diferă subtil, deoarece clientul este văzut ca identitate și atitudinea este orientată anume spre el.

Până la urmă, să creezi un cămin poate fi ceva mai dificil decât să faci doar cumpărături. Cu toate acestea, nu este imposibil, făcând alegerile corecte.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente