„Oameni care inspiră”. A fost lansată expoziție de fotografie dedicată persoanelor notorii cu dizabilități din Moldova

Fotografia principala

Alianţa Organizaţiilor pentru Persoane cu Dizabilităţi din Republica Moldova (AOPD) în parteneriat cu Centrul Media şi Avia Invest au lansat, la 3 mai, în incinta Aeroportului Internaţional Chişinău, expoziţia de fotografie „Oameni care inspiră”.

Scopul expoziției este promovarea persoanelor notorii cu dizabilităţi din ţara noastră. Protagoniştii acestor postere sunt modele de viaţă demne de urmat pentru mulţi dintre noi şi reprezintă dovada că persoanele cu dizabilităţi se pot afirma în diferite roluri sociale şi profesionale. Foto Avia Invest 2

Posterele sunt plasate şi în mediul online pentru a distribui mesajul că fiecare dintre noi are puterea şi capacitatea de a inspira şi ajuta pe alţii să-şi atingă succesul. Fotografiile vor fi expuse în perioada 3 mai – 17 mai 2018 în incinta Aeroportului Internaţional Chişinău. Pasagerii şi vizitatorii aeroportului vor fi sensibilizaţi şi informaţi cu privire la capacităţile şi realizările celor 9 protagonişti, cu scopul de a susţine eforturile comune în combaterea stereotipurilor ce vizează persoanele cu dizabilităţi la nivelul întregii societăţi.

Foto Avia Invest 4

Foto Avia Invest 3

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente