Reprezentantul PD la Bălți raportează oficiului central despre colaborarea cu candidatul lui Dodon: Toate întrebările juridice sunt rezolvate în timp util, în strânsă colaborare cu PSRM

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Consilierul municipal din Bălți din partea Partidului Democrat Serghei Iordan a raportat oficiului central al PDM despre modul în care are lor campania comună privind alegerea candidatului socialiștilor la funcția de primar de Bălți, Alexandr Usatîi.

Sursa care a transmis documentul Agenției OMEGA insistă pe veridicitatea acestuia.

În document, Serghei Iordan informează oficiul central în calitatea sa de coordonator pe probleme juridice, reprezentant al organelor electorale teritoriale și responsabil de asigurarea securității evenimentelor campaniei electorale.

O atenție deosebită atrag unele fragmente care indică direct asupra strânsei colaborări a Partidului Democrat cu așa-numita formațiune „de opoziție” Partidul Socialiștilor.

„Potrivit tragerii la sorți, candidatul la funcția de primar susținut de PDM a fost înregistrat cu numărul 2”, scrie Iordan. Notă: la alegerile primarului de Bălți, sub numărul 2 este înregistrat candidatul Partidului Socialiștilor, Alexandr Usatîi.

„La această etapă, în timpul consultărilor cu reprezentanții PSRM apar unele chestiuni tehnice nesemnificative, dar care se rezolvă operativ și fără probleme”, continuă să raporteze reprezentantul partidului lui Plahotniuc cu privire la relația cu formațiunea lui Dodon.

Mai mult ca atât, acesta asigură oficiul central al PDM că „toate întrebările juridice sunt rezolvate în timp util fără oarecare probleme, în strânsă colaborare cu reprezentanții PSRM”.

Un așa-numit apogeu simbolic al documentului este descrierea unor acțiuni comune imediate, care ar urma să aibă loc conform înțelegerii dintre PDM și PSRM:

„În sectoare, conform înțelegerii cu reprezentanții PSRM, sunt distribuite materiale electorale, ziarele sunt oferite personal, din numărul celor care au fost date în sector – 300 de unități. Sunt pregătite bannere, apțibilduri pentru automobile. Se preconizează un marș automobilistic prin oraș, organizat de reprezentanții PSRM, la care vor participa și voluntarii noștri”.

Mai jos, vedeți copia actului primit, dreptul de autor al căruia aparține activistului PDM la Bălți, consilierului municipal al PDM Serghei Iordan:

Sursa: OMEGA


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...