18:44:39 25.04.2024
Stiri

DECLARAȚIE // „Constantin Codreanu este singurul candidat capabil să câștige în turul II al alegerilor locale în faţa socialiştilor lui Dodon”

Partide/Comunicate 04.05.2018 09:40 Vizualizări1951 Autor: Ziarul National
DECLARAȚIE // „Constantin Codreanu este singurul candidat capabil să câștige în turul II al alegerilor locale în faţa socialiştilor lui Dodon” facebook/Eugen Tomac


Candidatul Partidului Unității Naționale (PUN) la funcția de primar general al capitalei, Constantin Codreanu, ar fi singurul candidat care poate să-l bată în turul II pe socialistul Ion Ceban. De această părere este colegul lui Codreanu, deputatul de la București, Eugen Tomac.

„Am spus-o tare și apăsat la Chișinău - bătălia pentru Primăria Chișinău este simplă. Există Constantin Codreanu și există restul. Există Constantin Codreanu, deputat în Parlamentul României și promotor activ al Unirii, și există ceilalți, înscriși în cursă pentru a-și gâdila orgoliile sau pentru a apăra interesele altora”, a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

Tomac e convins că românii din Chișinău înțeleg că un vot pentru Constantin Codreanu înseamnă un vot pentru un viitor mai bun pentru Chișinău și un mesaj ferm cu privire la viitorul pe care românii din R. Moldova și-l doresc.

„Orice cetățean care votează un alt candidat risipește un vot. Mai sunt 16 zile până la vot, timp suficient pentru cei care încă nu au o opțiune să urmărească parcursul și activitatea lui Constantin Codreanu pentru a se convinge că este singurul care merită să fie primarul general al capitalei celui de-al doilea stat românesc”, a precizat acesta.

De asemenea, Eugen Tomac a subliniat că miza alegerilor locale noi din 20 mai este scrutinul parlamentar din toamnă, care reprezintă alegeri cruciale pentru R. Moldova. „Este un test pentru toți cei care simulează că vor binele Republicii Moldova”.

Într-o conferință de presă la IPN, deputatul român a declarat că o problemă sunt orgoliile politicienilor de la Chișinău, care își dau foarte greu mâna. Potrivit lui, un exemplu în acest sens este faptul că Maia Sandu, care în opinia sa ar fi „bătut” orice candidat la alegerile de la Chișinău, nu a fost lăsată să candideze.

„Mi-e teamă că aceste orgolii, anume ele, vor oferi cât mai multe șanse ca steagul Federației Ruse să stea pe clădirea Primăriei municipiului Chișinău. Pe mine nu mă poate convinge nimeni că Partidul Socialiștilor nu este, cum spun mulți, un partid pro-rusesc. PSRM este expresia intereselor Federației Ruse în R. Moldova”, a opinat Eugen Tomac.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md