Un avion cargo militar s-a prăbușit în SUA, în ultimul său zbor înainte de a fi scos din uz. Toate persoanele aflate la bord au murit

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un avion cargo militar american s-a prăbușit miercuri cu nouă persoane la bord în Georgia (sudul SUA), în timpul ultimului său zbor, înainte de a fi scos din uz după 50 de ani de activitate, relatează joi France Presse, citând surse oficiale. Toate persoanele aflate la bord, nouă la număr, au decedat.

Mai multe canale de televiziune au difuzat imagini frapante surprinse de o cameră de supraveghere din apropiere. Se poate vedea cum avionul cade în picaj în spatele unui hangar, apoi explodează.

„Confirmăm că nouă persoane se aflau la bord – cinci membri ai echipajului şi patru pasageri”, a indicat un purtător de cuvânt al Gărzii Naţionale din Porto Rico, comandantul Paul Dahlen, precizând că toţi erau membri ai Gărzii naţionale din Porto Rico.

El nu a confirmat dacă toţi au murit, întrucât imaginile de la locul prăbuşirii aparatului de zbor, un morman de cenuşă, „vorbesc de la sine”.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...