/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/GRAFIC/ Timp de trei luni, moldovenii plecați peste hotare au trimis acasă 297 mln. de dolari. Din ce țări

missing
03 mai 2018, ora 12:12

După provenienței geografice, transferurilor din CSI le-a revenit ponderea de 29.3 la sută, cele din Uin UE au înregistrat o pondere de 37.8 la sută, transferurile din alte state au constituit 32.9 la sută.

Transferurile din Rusia dețin o pondere majoră de 96.4 la sută din totalul transferurilor din CSI. Transferurile din alte state CSI au următoarele ponderi: Ucraina – 1.5 la sută, Kazahstan – 0.9 la sută, Belarus – 0.3 la sută, Azerbaidjan – 0.3 la sută, Uzbekistan – 0.3 la sută și restul statelor CSI – 0.3 la sută.

În cadrul transferurilor din UE, transferurile din Italia au cea mai mare pondere, de 33.7 la sută, urmate de transferurile din Germania, Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, Franța și Spania.

Structura pe zone geografice a transferurilor nete de mijloace bănești din străinătate în favoarea persoanelor fizice în trimestrul I 2018

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram