(doc) Festivalul fotbalistic „Împreună – suntem o echipa!”. Cine vor participa la turneu

jmghfbdscaxa
Foto: FMF

Peste o sută de copii din opt comunități din Moldova și România vor participa, în perioada 12-13 mai curent, la Festivalul fotbalistic „Împreună suntem o echipă!”. La turneu pot participa echipe de copii cu vârsta cuprinsă între 11 și 12 ani, din localități amplasate pe ambele maluri ale râului Nistru.

Evenimentul se va desfășura la Complexul Sportiv al Școlii Sportive pentru Copii și Juniori din Grigoriopol, stânga Nistrului. La eveniment vor participa echipe de copii cu vârsta cuprinsă între 11 și 12 ani, din localități amplasate pe ambele maluri ale râului Nistru, în care, cu sprijinul financiar al Uniunii Europene, în cadrul Programului „Susținerea măsurilor de promovare a încrederii”, implementat de PNUD, au fost modernizate instituții educaționale și sportive:

# Centrul Comunitar Multifuncțional „Asclepio”, satul Varnița (raionul Anenii Noi);
# Complexul Sportiv din satul Șerpeni (raionul Anenii Noi);
# Gimnaziul satului Roșcani (raionul Anenii Noi);
# Gimnaziul „Petru Erhan”, satul Tănătari (raionul Căușeni);
# Școala Sportivă din satul Chircăiești (raionul Căușeni);
# Școala Sportivă or. Grigoriopol, stânga Nistrului;
# Filiala Blijnii Hutor a Școlii sportive din satul Cioburciu, stânga Nistrului;
# Școala sportivă Nr. 2, orașul Dubăsari.
Principalul obiectiv al proiectului constă în crearea unor condiții optimale de dezvoltare, promovare și monitorizare a sportului în localitățile de pe ambele maluri ale râului Nistru prin intermediul evenimentelor sportive comune.

Festivalul fotbalistic „Împreună suntem o echipă!” este realizat de Federația Moldovenească de Fotbal în cadrul Programului „Susținerea Măsurilor de Promovare a Încrederii” finanțat de Uniunea Europeană și implementat de PNUD. Obiectivul general al Programului este de a contribui la edificarea unui mediu de încredere și cooperare între cele două maluri ale râului Nistru, prin generarea a noi perspective și interese comune.

Vezi mai jos programul evenimentului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente